Automatizarea evidenţei este corectă atunci, cînd sunteţi înţeles

на русском

Dacă, eventual, auziţi de undeva, că programul 1C vă v-a face viaţa mai uşoară – să nu credeţi! Chiar dacă auziţi că va fi mai simplu – să nu credeţi! Tot mai mult nu este de crezut, că totul se va închide şi vă v-a rămîne numai să puneţi ştampila şi semnătura în rapoarte. Deoarece, toate acestea nu sunt adevărate sau, mai bine zis, sunt parţial adevărate. Cumpărătorului, de obicei, i se prezintă partea bună a produsului.

Puteţi să-mi spuneţi problemele Dvs...

Rareori se întîlnesc vînzători, care vă spun despre dezavantajele produsului sau despre problemele lui. Aceasta nu este rezonabil. La ce bun să le ştiţi ? Dar fiecare produs are specificul său, precum şi neajunsurile sale.

De exemplu, se vorbeşte despre faptul că 1C face totul de unul singur, ceea ce nu este adevărat. Programul înregistrează formule contabile de sine stătător, dar după regulile stabilite de către programator. Este firească întrebarea, de unde programatorul cunoaşte despre ce şi cum se reflectă în contabilitate? Care este probabilitatea erorilor în stabilirea acestor legi şi oare toate sumele se vor reflecta conform legislaţiei în vigoare?

Configuraţia tip lucrează bine

Implicarea experţilor bine pregătiţi a rezolvat aceasta problemă. Configuraţiile tip, de obicei, sunt elaborate cu implicarea companiilor de audit, ce asigură corectitudinea reflectării operaţiunilor economice de bază în evidenţa contabilă. (Detalii despre configuraţia tip). Dar cînd este vorbă despre o abordare individuală, situaţională apar dificultăţi. Dvs invitaţi specialişti (programator sau implementator), dar vă ciocniţi cu următoarele probleme:

  • comunicaţi în limbi diferite;

  • discutaţi despre lucruri diferite;

  • specialistul doreşte să cîştige mai mult, decît Dvs doriţi să cheltuiţi.

Cel mai neplăcut în aceasta situaţie este faptul, că toate acestea ies la iveală doar la etapa de finalizare a lucrului. Astfel, timpul se pierde în zădar, ceea ce pentru contabil este inadmisibil. S-ar mai putea întîmpla, că rezultatul să fie bun şi termenii limită să fie respectaţi, dar costul este cu mult mai mare decît aţi planificat din start.

Soluţionarea este evidentă...

Iată, avem problema de a alege între schimbarea programatorului, schimbarea configuraţiei 1C sau modificarea regulilor Dvs de evidenţă. Alegerea este deloc uşoară, în deosebi pentru un contabil. Pe lîngă aceasta, există şi o altă soluţie: să vorbim cu programatorul 1C în limba lui, ca să fim înţeleşi pe deplin.

Deoarece, noi înţelegem că este foarte greu să învăţăm limba programatorului, aproape tot atît de greu, ca programatorul să înveţe să vorbească în limba contabilă, vă propunem o soluţie foarte simplă – să fim noi „trăducătorii”.

Toţi au de cîştigat!

Programatorului îi este tot atît de profitabil să execute lucrul la comandă la timp şi calitativ cît şi Dvs să aveţi modificările corecte şi solicitate la îndemînă!

Experienţa noastră în contabilitate ne permite să înţelegem (chiar şi în caz de necesitate să Vă recomandăm o reflectare mai corectă) situaţia Dvs şi experienţa noastră bogată în colaborarea cu programatorii 1C cu scopul implementării problemelor contabile ne dă siguranţă în organizarea corectă a rulajului documentar în 1C.

Cu alte cuvinte, noi avem posibilităţi garantate de a soluţiona problemele şi dificultăţile Dvs în evidenţă cu cheltuieli minime de timp, de energie şi de puteri.

Ne contactaţi la numarul: 373/795 066 13 şi noi vă ajutăm să faceţi 1C-ul Dvs şi mai comod!

Добавить комментарий